FRI LEVERANS FRÅN 549 kr KÖP !

Försändelsepolicy

Information om leverans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och helgdagar).

Klockuppdragare.com garanterar leverans i Europa och i större utsträckning i hela världen.

För varje beställning får du en bekräftelse via e-post och ett andra e-postmeddelande med din leveransbekräftelse, inklusive ditt spårningsnummer.

Under perioder av hög aktivitet kan det ta 72 timmar eller 3 arbetsdagar att förbereda beställningen.

Valet av transportör och priset kan variera beroende på vikt, antal, tillgänglighet av produkterna och mängden i korgen samt fraktlandet.

Våra leveransmetoder

- Med standardpaket (hemleverans, upphämtningsplats, postkontor, 10-20 arbetsdagar)

Vissa beställningar kan vara kopplade till flera leverantörer och i så fall skickas varorna separat.

Försändelsekostnader

Leveranskostnaden för en beställning under 549 kr är 59 kr, över detta belopp avbryts leveranskostnaden. Klockuppdragare.com förbehåller sig rätten att ändra denna kostnad för en kortare tidsperiod eller att avbryta dem. Denna ändring kräver inget meddelande till kunderna på webbplatsen.

Tredje part kan inte i något fall kräva återbetalning av de leveranskostnader som gällde vid tidpunkten för köpet. Information om leveranskostnader anges när som helst i den övre delen av varje sida på webbplatsen, liksom i orderbekräftelsestadiet.

Återbetalningspolicy

Vår policy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar från det att du fick din beställning kan vi tyvärr inte erbjuda dig återbetalning eller byte.

För att vara berättigad till en retur måste varan vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Den måste också vara i originalförpackningen.

Varor som inte kan returneras:

* Presentkort

För att göra en retur måste du visa upp ett kvitto eller ett bevis på köpet för oss.

Vänligen returnera inte ditt köp förrän vi har bekräftat det.

Det finns vissa situationer där endast en partiell återbetalning beviljas: (om tillämpligt)

* Alla artiklar som inte är i originalskick, som är skadade eller där vissa delar saknas av skäl som inte beror på ett fel från vår sida.

* Alla varor som returneras mer än 30 dagar efter leverans.

Defekt(er) artikel(er) som mottagits

Om din beställning levereras helt eller delvis defekt kan du få den eller de berörda artiklarna returnerade eller återbetalade. Skicka ett meddelande till följande e-postadress: ko******@cx*********.com och bifoga ett betalningsbevis (t.ex. en skärmdump av det bekräftelsemail som du fick när du gjorde din beställning) och ett foto av de berörda artiklarna. Ange också i meddelandet om du vill returnera de defekta varorna eller hellre få pengarna tillbaka.

Avbeställning av beställning (om tillämpligt)

De flesta beställningar behandlas inom 24 timmar efter köpet. Om du vill avbryta din beställning av någon anledning kan du skicka ett e-postmeddelande till oss på ko******@cx*********.com.

En stor majoritet av de artiklar som finns i lager behandlas och/eller skickas inom 24 timmar, det är viktigt att du kontaktar oss under denna tid så att vi kan försöka avbryta din beställning innan den behandlas och/eller skickas.

Ingen begäran om annullering av din beställning kan beaktas om den redan har behandlats.

Ersättning och kupong (om tillämpligt)

1. Byt ut din vara mot en annan storlek/färg.

Byte är endast möjligt för samma storlek och/eller färg i samma modell. Byte av en annan produkt är absolut inte tillåtet. Vi rekommenderar att du returnerar din ursprungliga vara för återbetalning och sedan gör en ny beställning för den produkt du vill ha.

2. Uppgifter om återbetalning och kuponger

Beställningar som byts ut eller varor som returneras/byts ut på grund av tillverkarens fel medför ingen returfraktkostnad.

Endast det slutgiltiga priset (efter en eventuell minskning) återbetalas.

Rabattkoder eller kuponger kan inte ges ut på nytt och är inte återbetalningsbara.

Återbetalningar (om tillämpligt)

När vi har tagit emot och inspekterat den returnerade varan skickar vi ett e-postmeddelande till dig för att bekräfta att vi har tagit emot den. Vi kommer också att informera dig om vårt beslut om att godkänna eller avslå din begäran om återbetalning.

Om din begäran godkänns kommer din återbetalning att behandlas och en kreditering kommer automatiskt att göras på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod inom i genomsnitt 5-10 dagar.

Sena eller uteblivna återbetalningar (om tillämpligt)

Om du ännu inte har fått din återbetalning, kontrollera först ditt bankkonto igen.

Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag eftersom det kan dröja innan återbetalningen bokförs officiellt.

Kontakta sedan din bank. Det krävs ofta en handläggningstid innan återbetalningen bokförs.

Om du fortfarande inte har fått din återbetalning efter att ha genomfört alla dessa steg, vänligen kontakta oss på ko******@cx*********.com.

Utbyten (om tillämpligt)

Vi ersätter endast en vara om den är defekt eller skadad. Om du vill byta ut den mot samma produkt, skicka ett e-postmeddelande till ko******@cx*********.com.

Försändelse

Om du vill returnera en produkt måste du skicka den per post till den adress som vi anger i e-postmeddelandet.

Du är ansvarig för att betala dina egna fraktkostnader för att returnera din vara. Fraktkostnaderna återbetalas inte. Om du får en återbetalning kommer returfraktkostnaden att dras av från din återbetalning.

Beroende på var du bor kan det ta olika lång tid innan du får din utbytta produkt.

Om du skickar en vara som är värd mer än 829 kr bör du överväga att använda en frakttjänst där du kan spåra försändelsen eller köpa en fraktförsäkring. Vi garanterar inte att vi kommer att få den vara du returnerar.